Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Narty

Adres obiektu Narty ul. Modrzewiowa 4, 12-122 Narty
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
4.7
Wyposażenie 4.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 4.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Ewelina
Dodano: 2018-06-12
Pobyt od: 2018-05-01 do 2018-05-06 IP: xxx.160.252.44
 
 
  

Witam, w tym domku spędziliśmy tegoroczny weekend majowy. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne, domki zostały nam przekazane czyste i schludne. Jeśli ktoś nie liczy na wyposażenie jak w czterogwiazdkowym hotelu jest wszystko czego potrzeba :) dziękujemy i pozdrawiamy, na pewno wrócimy :)


 
Iza
Dodano: 2011-08-21
Pobyt od: 2011-08-13 do 2011-08-15
 

Witam nazywam się Iza, ostatnio spędziliśmy z przyjaciółmi długi weekend sierpniowy. Było naprawdę fajnie,a przede wszystkim czysto, spokojnie, duża przestrzeń do odpoczynku i wszystko co potrzebne do codziennego funkcjonowania. Do jeziora bardzo blisko. Właścicielka bardzo sympatyczna:) pozdrawiam i naprawdę polecam -Iza


 
Krzysiek
Dodano: 2009-09-16
 

Witam nazywam się Krzysztof Podlewski. Chciałem podzielić się z państwem swoimi wrażeniami z pobytu w tym domku gdyż miałem przyjemność spędzić w nim miniony weekend września. muszę przyznać ze chociaż wrzesień jest miesiącem raczej chłodnym jest tu wiele przepięknych lasów w których są jeziora. z zoną doszukaliśmy się 3 :) a przy tym znaleźliśmy mnóstwo grzybów :) !! jeśli ktoś tak jak my lubi spacerować po lesie i zbierać grzyby serdecznie polecamy to miejsce !! Domki otrzymaliśmy czyste a komfort pobytu był ok . pozdrawiamy Krzysiek i Jola


 
Iwona
Dodano: 2008-07-15
 

widze, ze jest tu nie wiele komentarzy a szkoda poniewaz miejsce jest bardzo sympatyczne, domki otrzymalismy czyste i schludne wlascicielki bardzo miłe. Goraco polecam


 
Jacek
Dodano: 2003-08-30
 

Spędzilismy tu z przyjaciółmi bardzo miłe 5 dni. Właścicielka przyjęła nas bardzo życzliwie. Jest tu wszystko czego potrzeba, żeby aktywnie wypocząć: cudownie czysta woda, dwie wypożyczalnie windsurfingu, dookoła lasy pełne grzybów, w których naliczyliśmy 3 jeziora , a jest ich ponoć 7. Zatem jest gdzie łowić i jeździć na rowerze Z całą mocą polecam i dziękuję


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie